Timisoara Baza

Curs Avansat ThetaHealing

TIMISOARA 13-14-15 Mai

Dragi prieteni dupa cum am discutat, am programat cursul ThetaHealing Avansat, pentru cursantii din TIMISOARA si ARAD.
Confirmati-mi, va rog participarea.

Cum v-am promis si pretul cursului Avansat l-am redus la 450 lei. Reducerea este valabila pana la 11 Mai, inclusiv.
Pentru a beneficia de reducere, este necesar sa depuneti in cont, avansul de 100 lei
pana cel tarziu miercuri 11.05.2016.

Daca ai facut deja cursul avansat cu Ovidiu Adrian Grigior sau Georgeta Sultan 90 RON.
Daca ai facut deja cursul avansat cu un alt instructor 250 RON.

Va informez asupra programului :
Vineri  17.00-21.00
Sambata 09.00-17.00 cu pauza de masa de o ora, la pranz
Duminica 09.00-17.00 cu pauza de masa de o ora, la pranz

Veti primi Manualul si certificatul de practicant, veti fi inscrisi pe site-ul oficial THETAHEALING.COM ca PRACTICANT AVANSAT.

           Cursul avansat de Thetahealing ne va permite sa lucram intr-o forma mai detaliata cu Al saptelea Plan de Existenta, ne va invata sa cunoastem mai bine cele 7 Planuri si cum sa lucram cu fiecare dintre ele in modul cel mai corect si precis , pentru faptul ca fiecare fiinta umana pe fiecare Plan in parte are programe care il impiedica si ii obstructioneaza echilibrul general si energetic.
Vom invata sa identificam aceste programe si sa le eliminam, urmarind o atenta curatire a fiintei. In cursul avansat se vor face o serie de purificari la nivel de suflet .Vom elimina, deci blocaje, angajamente, juraminte, obligatii si tendinte spre sacrificii pe care le-am acumulat in cursul existentei noastre.
Vom invata sa inlaturam ranile .  Se va lucru asupra sufletului zdrobit: sufletele noastre fiind insemnate , in cele mai multe cazuri, de rani profunde , rani care influenteaza echilibrul nostru psiho-fizic-emotional si starea noastra.
Se va lucra asupra temerilor de orice fel si asupra fricii
Vom invata adevarata semnificatie a sentimentelor si spre deosebire de primul curs , vom insufla sentimente intr-o forma mult mai consistenta si elaborata amplificand beneficiile. Se va invata despre intuitie, despre reusita, perseverenta, miracole, acceptare de sine, cum sa fii dorit, iubit, respectat, onorat, etc.
Vom invata sa gestionam sentimentul de furie, se va lucra intr-un mod specific asupra Regretului, Respingerii si Resentimentului, asupra Ranchiunii. Vom invata sa gestionam toate sentimentele negative care destabilizeaza echilibrul, cu ar fi furia, razbunarea, gelozia , invidia si tot ceea ce ne impiedica sa fim la maximul potentialului nostru.
Vom invata cum sa curatam materia anorganica, cum sa vorbim cu Eul Superior. Vom vindeca Copilul in Pantec si vom sterge memorii fluctuante, vom invata sa ne conectam la stramosi si sa manipulam timpul.

Va astept cu drag!
Ovidiu
0770167398